Kom och fynda på Peris fotoloppis!

Den sista lördagen i november fylls Peris galleri av försäljningsbord, där professionella fotografer, hobbyfotografer, fotoföretagare, samlare och andra entusiaster erbjuder olika fotografiska föremål till försäljning. Till salu finnes bl.a. kameror, optik, mörkrums- och studioutrustning samt analoga och digitala fototillbehör. Det finns alltså någonting för alla, såväl den professionella som hobbyfotografen. Affärerna görs mellan försäljaren och köparen direkt, medtag kontanter!

Under lopptorget säljs även Peris medlemmars verk i form av avdrag och utskrifter, både signerade och förmånligare osignerade. Hitta den perfekta julklappen! Under lopptorget visas Kastehelmi Korpijaakkos utställning Tungt sorglös i galleriet.

Välkomna!

Boka ditt försäljningsbord senast 12.11.

Har du begagnade, kameror, fotografiska verktyg och tillbehör du önskar sälja kan du boka ett försäljningsbord på lopptorget. Även gamla böcker och publikationer kan säljas vid borden. Samtida fotokonstverk, -böcker och avdrag önskas ej till bordsförsäljningen, denna försäljning är reserverad för Peris egna medlemmar. Affärer sköts direkt mellan försäljare och köpare, ingen provision erlägges. Utöver kundaffärer kan föremål självklart utbytas mellan försäljare på loppmarknaden. Försäljningsborden kostar ingenting, men ifall du avbokar din bordsreservation efter 12.11. faktureras en avgift på 30 €. Du kan reservera ett helt, halvt eller flera bord (ca 70x100cm) genom att skicka ett meddelande events@peri.fi eller genom att skicka ett sms till telefonnumret 040 3501954 senast 12.11. Berätta i ditt meddelande vilka slags saker du ämnar sälja och hur mycket bordsutrymme du behöver, samt din epostadress och ditt telefonnummer så vi kan skicka mer information.

 

kamerakirppis2016aula

10258974_1114474785231888_1480864387795078595_o

 

Mer information:
tfn 040 3501954
epost events@peri.fi