Kutsu sääntömääräiseen syyskokoukseen 29.10. klo 17

Tervetuloa valokuvakeskus Perin sääntömääräiseen syyskokoukseen maanantaina 29.10. klo 17.00 Perin galleriassa. Alla kokouksessa käsiteltävät, sääntömääräiset asiat. Tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa, tervetuloa!

1.   Kokouksen avaus
2.   Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, sekä kaksi pöytäkirjan tarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina.
3.   Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.
4.   Hyväksytään kokouksen työjärjestys.
5.   Vahvistetaan seuraavan kalenterivuoden toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus.
6.   Valitaan hallituksen puheenjohtaja.
7.   Valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.
8.   Vahvistetaan hallituksen jäsenten mahdolliset palkkiot.
9.   Valitaan yksi (1) tilintarkastaja ja varatilintarkastaja ja yksi (1) toiminnantarkastaja ja yksi varahenkilö tarkistamaan seuraavan vuoden hallintoa ja tilejä.
10.   Hallitus ilmoittaa yhdistyksen uudet jäsenet ja eronneiden jäsenten lukumäärän.
11.   Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

Hallituksen tutustumisretki Landskrona Fotofestivaliin

Neljä Perin hallituksen jäsentä ja toiminnanjohtaja vieraili 19.-21.9. Landskronan Fotofestival -tapahtumassa. Matkan varrella tutustuttiin myös Malmön taidehalliin ja taiteilijavetoiseen galleriaan Galleri CC. Vierailu oli antoisa ja inspiraatiota haettiin sekä valokuvauksen luovaan työhön, että näyttelyiden ja tapahtumien järjestämiseen. Reissussa olivat puheenjohtaja Satu Aalto, varapuheenjohtaja Jaana Kotamäki, toiminnanjohtaja Sade Kahra sekä hallituksen ja taiteellisen toimikunnan jäsenet Esko Niinikorpi ja Johanna Naukkarinen.

IMG_3414     IMG_3449

Galleriassa

Perin galleriassa esillä 30.9. saakka Renja Leinon näyttely Darling Sea. Keskiviikkona 26.9. klo 17-18 taidehistorioitsija ja kuraattori Taru Elfving keskustelee galleriassa taiteilijan kanssa. Oheistapahtuma on maksuton. Lue valokuvaaja Jari Silomäen kirjoitus näyttelystä Darling Sea,
Torstaina 4.10. galleriassa avautuu Noora Sandgrenin näyttely Let. Tervetuloa avajaisiin klo 18-20!

Peri @ Forum Kortteli

Perin jäsenten näyttelyt Turun Forum Korttelien vitriineissä järjestetään yhteistyössä Artturi Elovirta Innovationsin ja Forum Korttelin kanssa. Tervetuloa tutustumaan jäsenten teoksiin!

Näyttelyjaksot ja taiteilijat 2018:
10.9.-21.10.  Lilli Haapala ja Oona Mustonen
22.10.-2.12.  Esko Niinikorpi
3.12.-13.1.  Soili Mustapää

Muut tapahtumat ja avoimet haut

Muista tapahtumista ja mahdollisuuksista tiedotetaan sähköpostitse ja Perin jäsenten Facebook-ryhmässä. Mikäli et jäsenenä ole vielä saanut kutsua liittyä suljetun ryhmän jäseneksi, pyydä kutsua Perin henkilökunnalta. Ryhmään liittyminen edellyttää, että olet rekisteröitynyt Facebook-sovelluksen käyttäjäksi.