Peri @ Forum Kortteli 10.9.-21.10.2018

Omat teokseni valmistuivat kuluneen kesän aikana, vaikka osa kuvamateriaalista on otettukin jo vuosia sitten. Näiden teosten kautta olen ajatellut, ihmetellyt ja käynyt läpi monia abstrakteja kysymyksiä joihin on muutoin vaikeaa tarttua. Nämä teokset syntyivät sattumalta, osittain surutyönä ystävän menetyksestä, ne vaativat tulla esiin.

Minusta tuntui tärkeältä esittää Forumin vitriineissä myös kesällä pois nukkuneen ystäväni/kollegani Oona Mustosen kuvia. Näissä valitsemissani kuvissa on nähtävillä jotain ainutlaatuista, niitä pieniä eleitä ja yksityiskohtia joista Oona tulee minulle ja varmaan monelle muullekin mieleen. Niitä ovat mm. Hiuspäiväkirja jossa 180:n kohtaamansa ihmisen hius, (+paikka, aika ja nimi), piilotettuja kirjeitä ja piirustusjälki joka toistuu monessa työssä. Kiitos Oonan vanhemmille kuvien kokoamis-avusta! 

Niin monia yksityiskohtia, niin pieniä mutta isoja tekoja!

Lilli Haapala
www.lillihaapala.com

Lue lisää Valokuvakeskus Perin jäsennäyttelyistä Forum Korttelissa.

 

Forum ostoskeskuksen vitriinin näyttely syyskuu-lokakuu 2018, näyttelyn mainoskuva

One Response to Lilli Haapala & Oona Mustonen / Hiuksenhienoja – tummanpuhuvia

  1. […] 10.9.-21.10. Lilli Haapala ja Oona Mustonen […]