Noora Sandgrenin näyttely Let laajentaa alkuvuodesta galleria Hippolytessä nähdyn yksityisnäyttelyn teemoja; läsnäoloa, suhteisuutta ja kosketuksen ulottuvuuksia. Näyttely pohtii jälkien ilmenemistä ja niiden jättämiseen liittyvää asennetta: toisia materiaalisuuksia voi lähestyä myötätuntoisesti, kuunnellen, kokonaisvaltaisen katseen omaksuen. Kokonaisuus pohtii valokuvan, installaation ja veistoksellisten esineiden kautta yhteyden mahdollisuuksia väliin jäävistä kuopista huolimatta, improvisoiden ja lempeästi tunnustellen.

Itsensä kirjoittava materia. Altistua. Antautua. Valottua. Pesiytyä. Kasautua. Kotiutua. Kulkeutua. Jaetut ruumiin tilat. Olla vähän tyhjä – tuulelle. Pintoihin pysähtymätön. Havainto. Hengityshöyry. Liukenevat ääriviivat. Aina tuntematon toinen. Tuntoisia seittejä. Hiussuudelmia. Hankaus. Kohti-olo. Sateenpisama. Erottomattomasti omana.
Aikasuhteisuus, joka on Myös. Vesiä. Säikeitä. Kudoksia. Luuta. Hauras kohdistus. Ilman selkeää kysymystä. Ihopaperin aisti. Hiljaisuus.

Dialogue 19.8.2017 (30 min)

Dialogue 19.8.2017