Perin ja TTSn ideariihi 28.5.

Valokuvakeskus Perin vuosittainen ideointiriihi järjestettiin tänä keväänä yhdessä Turun Taiteilijaseuran hallituksen kanssa Ruissalon Metsärannassa. Tapaamisessa yhdistysten hallitusten ja taiteellisen toimikunnan jäsenet tutustuivat toisiinsa sekä ideoivat Turun Taidehallin toimintaa. Tapahtumaan osallistui yhteensä 19 jäsentä ja työntekijää. GIF-kuvassa hyttyskauden avajaisriemua, kuvaajana Annukka Viitanen.

Taidehalli_hyttysaalto2018_4

Näyttelysihteeriä haetaan elokuusta alkaen

Galleriasihteerin tehtävissä toimii kesän yli media-assistentti Annukka Viitanen. Annukka vastaa galleriatoiminnan koordinoinnista viestinnästä ja tiedotuksesta. Annukan jatkaajaa haetaan elokuusta alkaen, katso työilmoitusta Perin verkkosivuilta.

Jäsenten näyttelyjä Forum Korttelissa

Peri @ Forum Korttelin näyttelyt järjestetään yhteistyössä Artturi Elovirta Innovationsin ja Forum Korttelin kanssa. Näyttelyt järjestetään taiteilijoiden talkotoimesta, tarkoittaen että taiteilijat itse koordinoivat ja ripustavat näyttelynsä. Tervetuloa tutustumaan jäsenten teoksiin Forum Kortteliin!

Näyttelyjaksot 2018 ovat:
11.6.-29.7.  Jaana Kotamäki
31.7.-9.9.  Sade Kahra
10.9.-21.10.  Lilli Haapala
22.10.-2.12.  Esko Niinikorpi
3.12.-13.1.  Soili Mustapää

Preus museon The Day of Photography

Valokuvakeskus Peri on kutsuttu osallistumaan Norjan kansallisen valokuvamuseon, Preus museon The Day of Photography -tapahtumaan 17.-19.8.2018. Tapahtuman konttinäyttelyhaku oli auki Perin jäsenille huhtikuusta alkaen 22.5. saakka. Saapuneista ehdotuksista Perin taiteellinen toimikunta valitsi näyttelyn, jossa esitetään Perin debytoivan taiteilijan Julius Töyrylän mustavalkoisia valokuvateoksia sekä valokuvataiteilija Sade Kahran installaatioteos. Yhdessä lähtevät jäsenet vastaavat kontin toteutuksesta ja valvonnasta ja he edustavat tapahtumassa sekä itseään että Valokuvakeskus Periä. Julius Töyrylä pitää tapahtumassa pecha kucha -esityksen ja Sade Kahra toimii tapahtuman portfoliokatselmuksen asiantuntijana.

Galleriassa

Perin galleriassa on esillä viimeistä viikkoa Julius Töyrylän näyttely ”Joki jota ei voi koskettaa” sekä valokuvataiteilija Heli Konttisen valokuva-animaatio ”50_ _50 osa 1”.

Torstaina 7.6. klo 18-20 galleriassa avautuu Niina Vatasen ”Time is a Tragedy (Vol. II)”. Wäinö Aaltosen museossa avautuu samana iltana Simo Heleniuksen näyttely, joka esittelee teoksia koko taiteilijauran varrelta sekä Hertta Kiisken ja Jenna Sutelan rinnakkaiset näyttelyt jaetuilla teemoilla. Tervetuloa!

Muut tapahtumat ja avoimet haut

Muista tapahtumista ja mahdollisuuksista tiedotetaan sähköpostitse ja Perin jäsenten Facebook-ryhmässä. Mikäli et jäsenenä ole vielä saanut kutsua liittyä suljetun ryhmän jäseneksi, pyydä kutsua Perin henkilökunnalta. Ryhmään liittyminen edellyttää, että olet rekisteröitynyt Facebook-sovelluksen käyttäjäksi.

Jäsenasiat, puh. 040 3501954, members@peri.fi
Näyttelyt, puh. 040 3501954, exhibitions@peri.fi
Toiminnanjohtaja, puh. 044 0780801, director@peri.fi