Etsimme harjoittelijoita gallerian tiedotus- ja viestintätehtäviin.

Peri on alueellinen valokuvakeskus, jonka galleria, toimisto ja kirjasto sijaitsevat Wäinö Aaltosen museossa Turussa. Keskus järjestää galleriassaan kymmenkunta korkeatasoista valokuvanäyttelyjä vuosittain. Perin galleriassa vieraili viime vuonna lähes 20 000 kävijää.

Näyttelysihteeri vastaa Perin näyttelyiden ja oheisohjelmien viestinnästä ja tiedotuksesta sekä näiden kehitys- ja ylläpitotehtävistä. Työtehtäviin kuuluu muun muassa yhteydenpito taiteilijoihin, ohjelmien suunnittelu, tiedotusmateriaalin tuottaminen, asiakaspalvelu, käännöstyöt sekä erilaiset toimistotyöt. Galleriatoimintaa ohjaa kokopäiväinen toiminnanjohtaja, gallerian ripustus- ja purkutehtävissä sekä näyttelyiden dokumentoinnissa ja graafisessa suunnittelussa avustaa erillinen näyttelymestari. Elokuuhun 2018 saakka näyttelymestarin tehtävässä toimii valokuvaaja, stipendiharjoittelija Nayab Ikram.

Harjoittelijalta toivomme motivoitunutta asennetta, sosiaalisia taitoja sekä organisointikykyä. Harjoittelujakson aikana opit hoitamaan kulttuurituotannon tiedotustehtäviä ja näet, kuinka korkeatasoista galleriatoimintaa järjestetään. Tiedotus suoritetaan sekä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi osittain kääntäjien avulla. Harjoittelijalta toivotaan perusosaamista Word, Excel, Photoshop, InDesign sekä WordPress -ohjelmien sekä Mac-tietokoneiden ja eri somekanavien käytöstä. Tarjoamme tilaisuuden oppia runsaasti uutta taiteilija-kulttuurituottajien työtiimissä, valokuvanykytaiteen ytimessä. Jokainen työntekijä ja harjoittelija tuo oman erikoisosaamisensa ja  personallisuutensa mukaan toimintaan, näin toivomme myös Sinun tekevän!

Harjoittelujaksosta voidaan sopia tapauskohtaisesti, lähtökohtaisesti suosimme pidempiä harjoittelujaksoja esim. muutama päivä viikossa 6 kuukauden ajan mahd. myös linkitettynä useampi harjoittelujakso peräkkäin. Tehtävät sisältävät ilta- ja viikonloppuvuoroja. Harjoittelijoita etsimme heti huhtikuusta 2018 alkaen ja jatkuvasti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot aiemmasta osaamisestasi, kiinnostuksen kohteistasi ja toivotusta harjoitteluajankohdasta sähköpostitse osoitteeseen: director@peri.fi
Otsikoi viesti ”HARJOITTELU 2018”.

Tiedostelut:
Toiminnanjohtaja Sade Kahra
director@peri.fi
puh. 044 0780801

http://www.peri.fi

IMG_5131