Valokuvakeskus Peri etsii työntekijää gallerian tiedotus- ja viestintätehtäviin.

Peri on alueellinen valokuvakeskus, jonka galleria, toimisto ja kirjasto sijaitsevat Wäinö Aaltosen museossa Turussa. Keskus järjestää galleriassaan kymmenkunta korkeatasoista valokuvanäyttelyjä vuosittain. Perin galleriassa vieraili viime vuonna lähes 20 000 kävijää.

Näyttelysihteeri vastaa Perin näyttelyiden ja oheisohjelmien viestinnästä ja tiedotuksesta sekä näiden kehitys- ja ylläpitotehtävistä. Työtehtäviin kuuluu muun muassa yhteydenpito taiteilijoihin, ohjelmien suunnittelu, tiedotusmateriaalin tuottaminen, asiakaspalvelu, käännöstyöt sekä erilaiset toimistotyöt. Galleriatoimintaa ohjaa kokopäiväinen toiminnanjohtaja, gallerian ripustus- ja purkutehtävissä sekä näyttelyiden dokumentoinnissa ja graafisessa suunnittelussa avustaa elokuuhun saakka Perin harjoittelija.

Odotamme työntekijöiltämme motivoitunutta ja itsenäistä työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä organisointikykyä. Arvostamme kokemusta vastaavasta työstä. Näyttelysihteerin työssä tarvitaan tiedotustaitoja ja kykyä tuottaa sujuvaa suomenkielistä ja englanninkielistä tekstiä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Näyttelysihteeriltä toivotaan kokemusta Word, Excel, Photoshop, InDesign sekä WordPress -ohjelmien sekä Mac-tietokoneiden ja eri somekanavien käytöstä. Tarjoamme tilaisuuden oppia runsaasti uutta taiteilija-kulttuurituottajien työtiimissä, valokuvanykytaiteen ytimessä. Jokainen työntekijä tuo oman erikoisosaamisensa ja  personallisuutensa mukaan toimintaan, näin toivomme myös näyttelysihteerin tekevän!

Viikottainen työaika on 24,4 tuntia viikossa (65%) ja kuukausipalkka 1 400 euroa. Työ sisältää ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työ alkaa sopimuksen mukaan huhtikuussa ja työsuhteen kesto määräytyy myönnetyn palkkatuen mukaan 6-12kk. Työssä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Etsimämme henkilö on ollut 24 kk työttömänä viimeisen 28 kk:n aikana, ja on oikeutettu 100% palkkatukeen. Varmistathan työvoimatoimistosta tämän ehdon täyttymisen ennen hakemuksen laittamista!

Lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen: director@peri.fi
Otsikoi viesti ”TYÖHAKEMUS”.

Hakuaikaa on pidennetty, viimeinen hakupäivä on nyt 30.3.2018.

Tiedostelut:
Toiminnanjohtaja Sade Kahra
director@peri.fi
puh. 044 0780801

http://www.peri.fi

 

0003