Juhlanäyttely PERINTÖ:30 esillä su 5.11. saakka

Lue lisää näyttelystä täältä (på svenska här). Jaa mielellään myös Facebook-tapahtumakutsuja ystävillesi.

Näyttelyvalvojia Linnankadun tiloissa tarvitaan, varsinkin viikonloppuina! Näyttelyvalvonta on kevyttä hommaa, ja talkoolaisena voit hyvin tehdä tilassa samalla esim. lukemis- tai kirjoitustöitä. Mikäli sinua kiinnostaa tulla valvojaksi, käy ruksaamassa itsellesi kolmen tunnin valvontavuoro Doodle-kalenteriin.

Juhlajulkaisu on saapunut painosta!

Perin ensimmäinen historiikki saapui keskiviikkona 25.10. painosta. Uudenlaisen katsauksen julkistamistilaisuus pidetään Raatihuoneen Sinisessä huoneessa Suomen valokuvan 175-vuotispäivänä perjantaina 3.11. klo 13. Median edustajat ovat tervetulleita! Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Kirjaa voi ostaa WAMin kassalta tai Perin henkilökunnalta 3.11. alkaen. Julkaisun hinta on jäsenille 15€, muille 30€.

Peri-aatteita_1987-2017

30-vuotisjuhlat Vanhalla Raatihuonella 3.11. klo 18

Ilmoittautuneita juhliin on nyt viitisenkymmentä ja pari peruutuspaikkaa löytyy vielä mikäli haluaa liittyä illanviettoon! Ilmoittautumislomake on auki kunnes 50 täynnä. Illalliskortti on 40€, alla ohjelma sekä menu.

OHJELMA
30-vuotisjuhlajulkaisun esittely Sade Kahra
Museokeskuksen ja kaupungin terveiset Petteri Järvi
Juhlaillallinen
Tietovisa
Jälkiruoka
Photo Booth

MENU
Alkumalja: Mionetto Sergio Rose
Mezetyylinen noutopöytä, sekä kylmillä että lämpimillä vaihtoehdoilla: Soycaramel Porkbelly (glutenfree), 
Larblettuce cups (vegan), 
Noodlesalad (vegan, glutenfree)
, Ras el hanout carrots (vegan, glutenfree), (vegan, glutenfree)
, Bread
Sweet & Sticky chicken wings + selection of our streetfood sauces
Ruokajuomat: kivennäisvesi, mehu, Marani Saperavi, Marani Mtsvane, Bellot Cidre Brut, A. Le Coq Special
Jälkiruoka: Deep fried sweetpotatoes with caramel & whipped cream made to order street food style (vegan, glutenfree)
Jälkiruokajuomat: Kahvi, tee, Ararat 3a, Vana Tallinn Eesti

Myy valokuvavälineistöä ja tuo vedoksia myyntiin valokuvakirppikselle 25.11.!

Perin jo perinteeksi muodostunut valokuva- ja kamerakirppis järjestetään neljättä vuotta ja konsepti on sama kuin edellisvuosina: pöydissä käy käytetyn valokuvavälineistön kauppa ja Perin omissa pöydissä (yleensä aulassa) myydään jäsenten irtovedoksia. Mikäli sinulla on käytettyä valokuvavälineistöä, jota haluat myydä, voit varata kirpputorille oman myyntipöydän. Myös vanhoja valokuva-aiheisia kirjoja ja julkaisuja voi laittaa myyntiin. Myyntipöydät ovat myyjille maksuttomia, mutta 12.11. jälkeen peruutetusta varauksesta laskutamme 30 €. Voit varata pöytäpuolikkaan, koko pöydän (noin 70x150cm) tai useampia pöytiä lähettämällä varausilmoituksen osoitteeseen events@peri.fi viimeistään 12.11. Kerro viestissäsi yhteystietosi (nimi, puh.nro, sähköposti-osoite), mitä aiot myydä ja kuinka paljon tarvitset pöytätilaa.

Jäsenten irtovedoksia toivotaan runsaasti ja niitä voi tuoda sekä signeeraamattomia että signeerattuja. Vedosten maksimikoko mielellään noin A3, määrällä ei ole rajaa. Vedokset voi olla hyvä suojata esimerkiksi muovitaskuilla, puuvillahanskoja sijoitetaan toki pöytiin selailua varten. Tuo vedokset mielellään jonkinmuotoisessa rasiassa tai laatikossa ja merkitse jokaiseen vedokseen kappalehinta sis. 10% provisio sekä jäsennumerosi. Jäsennumerosi selviää tämän jäsentiedotteen liitetiedostosta (pdf-jäsenlista). Perillä on nykyään iZettle, joten myynti onnistuu myös kortilla. Kävijöitä on jokaisessa tapahtumassa ollut noin kolmisensataa, joten ostopotentiaalia löytyy! Tuo myyntiin tarkoitetut vedokset Perin toimistolle arkipäivänä ennen kirppistapahtumaa. Olemme paikalla varmimmin klo 10-16. Mikäli ilmoitat asiasta etukäteen, valmiiksi merkatut vedokset voi tuoda myös suoraan kirppikselle heti sen alkaessa lauantaiaamuna klo 10.

15138482_1410767708935926_4709103312879845843_o

Galleriassa

Lokakuussa 6.–29. galleriassa on esillä Wilma Hurskaisen näyttely  “But I Will Keep Looking into the Muddy Mirror” . 

Torstaina 2.11 vietetään jälleen TurkuART Afterwork -tapahtumaa, jolloin museoiden ja taiteilijavetoisten gallerioiden ovet ovat avoinna iltaan asti ja mukana on myös erilaista ohjelmaa. Meillä on Afterworkissa Kastehelmi Korpijaakon Raskas Huoleton -näyttelyn avajaiset klo 18-20. Korpijaakon näyttelyn yhteyteen on tilattu myös Näkökulma näyttelyyn -kirjoitus, jonka kirjoittajana on filosofi Susanna Lindberg. Lindbergin kirjoitus julkistetaan avajaisissa ja avajaisten jälken se löytyy myös nettisivuiltamme.

Vuoden 2017 viimeinen näyttely galleriassa, Lilli Haapalan Katve (Sacred sites), avautuu torstaina 30.11.

Muut tapahtumat ja avoimet haut

Muista tapahtumista ja mahdollisuuksista tiedotetaan sähköpostitse ja Perin jäsenten Facebook-ryhmässä. Mikäli et jäsenenä ole vielä saanut kutsua liittyä suljetun ryhmän jäseneksi, pyydä kutsua Perin henkilökunnalta. Ryhmään liittyminen edellyttää, että olet rekisteröitynyt Facebook-sovelluksen käyttäjäksi.