Tule tekemään kirppislöytöjä Perin galleriaan!

Perin vuotuinen valokuvakirpputori järjestetään neljättä kertaa lauantaina 25.11. klo 10-14. Erikoiskirpputorin pöydissä myyvät ammatti- ja harrastevalokuvaajat, pienyrittäjät ja keräilijät. Kirpputorin myyntipöydissä on tänä vuonna tarjolla muun muassa järjestelmäkameroita, filmipokkareita, digikameroita, filminkehitys- ja pimiötarvikkeita, keskikoon filmiä, filmikasetteja, vintage-kameroita, studiosalamoita, lasinegatiiveja, kirjoja ja muuta jännää valokuvatavaraa! Tarjolla on jokaiselle jotakin; niin ammattilaisille, keräilijöille kuin harrastelijoillekin. Myynti tapahtuu suoraan ostajan ja myyjän välillä, joten muistathan varata mukaan käteistä rahaa!

Myyntipöytien lisäksi kirpputorilla myydään Perin jäsenten valokuvavedoksia, valokuvakirjoja ja kortteja sekä keskuksen ylijäämävarastoa.
Galleriassa on tapahtuman ajan esillä Kastehelmi Korpijaakon näyttely Raskas huoleton.

Tervetuloa valokuvabasaariin!

Varaa myyntipöytäsi viimeistään 12.11.

Mikäli sinulla on käytettyä valokuvavälineistöä, jota haluat myydä, voit varata kirpputorille myyntipöydän. Myös vanhoja valokuva-aiheisia kirjoja ja julkaisuja voi laittaa myyntiin. Valokuvataideteosten ja vedosten myynti on varattu Perin omille jäsenille sekä gallerian ajankohtaiselle taiteilijalle, joten näitä ei toivota myyntipöytiin. Myynti tapahtuu suoraan myyjän ja ostajan kesken ja provisiota ei peritä. Käteismyynnin lisäksi kirpputorilla voi myös vaihtaa tavaraa. Kävijämäärät ovat edellisvuosien tapahtumissa olleet noin 300. Tapahtumaa markkinoidaan laajasti sähköpostikutsujen (noin 1700 henkilöä), julisteiden, erilaisten tapahtumakalentereiden sekä sosiaalisen median kautta.

Myyntipöydät ovat myyjille maksuttomia, mutta 12.11. jälkeen peruutetusta varauksesta laskutamme 30 €. Voit varata pöytäpuolikkaan, koko pöydän (noin 70x150cm) tai useampia pöytiä lähettämällä varausilmoituksen osoitteeseen events@peri.fi viimeistään 12.11. Kerro viestissäsi yhteystietosi (nimi, puh.nro, sähköposti-osoite), mitä aiot myydä ja kuinka paljon tarvitset pöytätilaa. Varauksia voi tehdä myös tekstiviestillä numeroon 040 3501954. Myyntipöytiä mahtuu Perin tiloihin noin 15 kpl, myyntipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

kamerakirppis2016aula

10258974_1114474785231888_1480864387795078595_o