Valokuvakeskus Peri ry tulee aikuisen ikään marraskuussa 2017! 

Kolmekymppisiä juhlistetaan niin nykypäivän toimintaa kuin perinteitä kunnioittaen ympäri kaupunkia levittäytyvän juhlanäyttelyn, kuvakarnevaalin muodossa. Näyttely järjestetään lokakuussa, juuri ennen Perin syntymäpäivää. Avajaiset järjestetään kaupungin halki näyttelypaikasta toiseen liikkuvan kulkueen muodossa.

Haluatko olla osa Perin juhlanäyttelyä? Toteutamme avoimen haun touko-heinäkuussa ja Perin näyttelytyöryhmä (Puheenjohtaja Satu Aalto, projektikoordinaattori Suvi Kiukas sekä jäsenet Johanna Naukkarinen, Esko Niinikorpi ja Appu Jasu) valitsee teokset näyttelyyn elokuun aikana.

Tässä näyttelyssä tyyli ja tekniikka on vapaa! Haemme yhtä lailla perinteisiä valokuvavedoksia kuin eri muodoissa toteutettuja installaatioita tai videoteoksia. Inspiroidu projisoinneista, tarroista, teipeistä, kalvoista, kolmiulotteisuudesta, heijastumista! Näyttelypaikat ovat moninaiset, ja voit myös ehdottaa omaa näyttelypaikkaa kaupungilla – se voi olla näyteikkuna, kadunkulma, liikennemerkki, valotaulu, baarin pöytä, kahvilan tarjotin… Tähän mennessä varmistuneita näyttelypaikkoja ovat Anniskelukahvila Tiirikkala, Cafe Art, Bar Kuka, Gastropub Löytö, Gastropub Aune, Forum-korttelin sisääntulokäytävien valovitriinit sekä Linnankatu 33:ssa sijaitseva galleriamainen näyttelyhuoneisto.

Toteuta villeimmät valokuvaunelmasi, ole osa juhlavaa kokonaisuutta!

Lähetä ehdotuksesi 16.7. mennessä osoitteeseen members@peri.fi. 

Voit osallistua yhdellä teoksella tai teossarjalla. Teosten tuotanto ja niiden esittämiseen tarvittava tekniikka sekä kuljetukset taiteilijan vastuulla. Peri vastaa näyttelytilojen vuokraamisesta ja näyttelyn kuratoinnista sekä tiedotuksesta. Näyttelyn taiteilijat osallistuvat yhteisesti tarpeen mukaan (max. muutama tunti/hlö näyttelyjakson aikana) näyttelytilojen valvontaan.

Sisällytä ehdotukseen seuraavat tiedot:
nimi ja yhteystiedot
ehdotus ripustuspaikasta
teosten suurinpiirteinen koko, materiaali ja ripustus- installointitapa (pdf, doc, docx, rtf, txt)
CV tai ansioluettelo (pdf, doc, docx, rtf, txt)
kuvanäytteet (pdf, jpg tai zip)

liitteet lähetetään yhdessä sähköpostiviestissä osoitteeseen: members@peri.fi otsikolla ”Näyttelyhakemus Peri 30v + oma nimesi” (viestin koko max 10MB)