Kutsu kevätkokoukseen 30.3. klo 18

Yhdistyksen kevätkokous pidetään Valokuvakeskus Perin galleriassa torstaina 30.3. klo 18. Asialistalla ovat tilinpäätöksen käsittely sekä taiteellisen toimikunnan valinta. Kokouskutsu lähetetään kaikille jäsenille erillisessä sähköpostiviestissä.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa kerrotaan lyhyesti kuluvan vuoden suunnitelmista. Jos jokin Perin tulevista hankkeista kiinnostaa, työryhmiin saa mielellään ilmoittautua. Mikäli Perin taiteellisen toiminnan sisällön suunnittelu kiinnostaa, voi asettautua ehdolle taiteelliseen toimikuntaan.

Kokouksen jälkeen pyydämme Perin viimeisen vuoden aikana liittyneet jäsenet esittäytymään. Uudet jäsenet ovat siis erityisen tervetulleita paikalle!

 

Jäsenkortti ja jäsenmaksu

Perin jäsenkortti on postitettu vuodenvaihteessa kaikille jäsenille. Mikäli et ole saanut korttia, tarkistathan ettei sinulla ei ole jäsenmaksuja rästissä. Ilmoitathan meille myös mahdollisesta osoitteenmuutoksesta: members@peri.fi

Kuluvan vuoden jäsenmaksu erääntyy 31.3.2017.

 

Perissä uusia työntekijöitä

Perissä aloitti 16.1.2017 kolme uutta työntekijää. FM Sanna Nikkilä toimii Perin näyttelysihteerinä ja valokuvaaja, FM Harri Kemppainen näyttelymestarina. Näyttelysihteeri ja -mestari vastaavat Perin gallerian näyttelytoiminnasta, viestinnästä ja teknisistä ratkaisuista. Perin näyttelytoiminnan ulkopuolisia projekteja hoitaa projektikoordinaattori, kulttuurihistorioitsija FM Suvi Kiukas. Peri haluaa myös kiittää lämpimästi väistyvää näyttelyassistenttia Patrick Gustavsonia 1,5 vuoden työpanostuksesta Perissä.

 

Perin 30-vuotisjulkaisu, näyttely ja juhla

Perin 30-vuotisjuhlajulkaisu valmistuu kevään aikana. Parhaillaan haetaan rahoitusta julkaisun painatuskuluihin ja erillisen verkkoversion toteuttamiseen. Mikäli rahoitus varmistuu, molemmat on määrä julkaista marraskuussa Perin 30-vuotisjuhlien yhteydessä. Julkaisutyöryhmään kuuluvat taittaja ja valokuvaaja Marja Saleva, Peri ry:n toiminnanjohtaja Sade Kahra, hallituksen puheenjohtaja Satu Aalto sekä Perin jäsenet valokuvataiteilija Hertta Kiiski, valokuvatutkija Jane Vuorinen ja valokuvaaja Vesa Hannuksela.

Valokuvakeskus Perin juhlanäyttelylle etsitään parhaillaan sopivia tiloja syksylle 2017 (loka-/marraskuu). Ideoita tai vinkkejä sopivista, maksuttomista tai edullisista näyttelytiloista otetaan mieluusti vastaan! Ideoita voi lähettää sähköpostitse projektikoordinaattorille: events@peri.fi

Perjantaina 3.11.2017 vietetään Peri ry:n 30-vuotisjuhlia: kiinnostuneet voivat merkitä päivän kalentereihinsa jo nyt! Marraskuu on Perin syntymäkuukausi ja 3.11. ensimmäisen suomalaisen valokuvan syntymäpäivä, joten ajankohta juhlaan on mitä mainioin. Juhlat vietetään Vanhan Raatihuoneen juhlasalissa Vanhalla Suurtorilla. Illalliskorttien myynti eli ilmoittautuminen juhlatilaisuuteen avataan alkusyksystä.

 

Suomi-Ranska ohjelman taiteilija valittu

Suomi-Ranska valokuvataiteilijoiden vaihto-ohjelmaan 2017 on valittu suomalainen valokuvataiteilija Maria Mäki sekä ranskalainen valokuvataiteilija Maia Flore. Maria Mäki työskentelee kuukauden Diaphane Pole Photographique en Picardien vieraana Clermont-del’Oise’ssa ja Maia Flore työskentelee AARKissa Valokuvakeskus Perin vieraana elokuussa 2017.

 

Perin galleriakausi 2017 avautuu

Perin galleriassa parhaillaan esillä oleva Wäinö Aaltosen museon Touko Laaksonen – Tom of Finland / Musiikista ja miehistä -näyttely päättyy 19.3.2017. Valokuvakeskus Perin vuoden ensimmäinen näyttely, Kaisa Rautaheimon Pojat avautuu galleriassa perjantaina 24.3.2017.

Pojat-näyttelyn avajaisia vietetään torstaina 23.3. klo 18-20. Tervetuloa!

 

Muut tapahtumat ja avoimet haut

Muista tapahtumista ja mahdollisuuksista tiedotetaan Perin jäsenten Facebook-ryhmässä. Mikäli et jäsenenä ole vielä saanut kutsua liittyä suljetun ryhmän jäseneksi, pyydä kutsua toiminnanjohtajalta tai näyttelyassistentilta. Ryhmään liittyminen edellyttää että olet rekisteröitynyt Facebook-sovelluksen käyttäjäksi.