Toukokuussa 11. kertaa järjestettävä kansainvälinen nykytaidefestivaali Art Fair Suomi Helsingin kaapelitehtaalla kerää saman katon alle noin tuhat teosta valokuvataidetta, media- ja videotaidetta, installaatioita, äänitaidetta, maalauksia, veistoksia jne.

Festivaalin ohjelma rakentuu näyttelyiden ohella mm. keskusteluista ja taiteilijapuheenvuoroista, seminaareista ja koulutuksista sekä performansseista ja videoesityksistä. Taiteen ammattilaisille järjestään myös verkostoitumistilaisuuksia.

Tapahtumaan osallistuvat Suomen valokuvakeskukset yhteisellä osastolla. Mukana ovat:
Valokuvakeskus Peri ry, Turku
Pohjoinen valokuvakeskus ry, Oulu
Valokuvakeskus Nykyaika ry, Tampere
Luovan valokuvauksen keskus ry, Jyväskylä
VB-valokuvakeskus, Kuopio
Fotocentrum Raseborg Valokuvakeskus rf, Karjaa
Mikkelin valokuvataide ry, Mikkeli
Kotkan Valokuvakeskusyhdistys ry, Kotka
Pohjanmaan valokuvakeskus Lakeus ry, Lapua

Art Fair Suomi 17′