Syyskokous ja uusi hallitus

Valokuvakeskus Peri ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin Perin galleriassa torstaina 24.11. klo 18. Kokouksessa hyväksyttiin tulevan vuoden toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio. Tilintarkastajaksi valittiin Reijo Lehtimäki ja varatilintarkastajaksi Toni Koivu. Toiminnantarkastajaksi lupautui jälleen Vesa Hannuksela, varatarkastajina toimii Milla Järvipetäjä. Perin jäseniä on tällä hetkellä 138. Yhditykseen liittyi vuoden aikana 9 jäsentä ja kaksi henkilöä päätti jäsenyytensä.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Satu Aalto ja hallituksen jäseniksi Lilli Haapala, Anna Gradistanac, Riikka Niemelä, Esko Niinikorpi, Jaana Kotamäki, Petri Pohjanjoki ja Soili Mustapää. Uusi hallitus järjestäytyi keskiviikkona 7.12. jolloin varapuheenjohtajaksi valittiin Petri Pohjanjoki. Kokous jatkui vanhan ja uuden hallituksen sekä henkilökunnan yhteisillallisen merkeissä. Loppuvuodesta hallitustyöskentelystä jättäytyvät Heli Konttinen, Milla Järvipetäjä, Jane Vuorinen ja Hertta Kiiski. Kiitämme heitä työpanostuksesta Perin toimintaan!

perinjoulutoivotus

Jäsenkortti ja jäsenmaksu

Perin jäsenkortti postitetaan lähipäivinä kaikille jäsenille. Mikäli olet muuttanut, ilmoitathan uuden osoitteesi toimistolle pikimmiten joko osoitteeseen members@peri.fi tai puhelimitse 0403501954. Jäsenmaksu erääntyy 31.3.2017.

Perin 30-vuotisjulkaisu ja juhlanäyttely

Toimittaja, valokuvaaja Marja Saleva kerää talven aikana materiaalia Perin 30-vuotisjuhlajulkaisuun. Marja lähestyy jäseniä talven aikana haastattelun tai materiaalikeruun merkeissä. Mikäli jäseniltä löytyy dokumentaarista materiaalia yhdistyksen toiminnasta vuosien varrelta, kuvia, ym. pyydetään ne toimittamaan sähköpostitse (members@peri.fi) osoitteeseen tai niitä voi tuoda suoraan Perin toimistolle. Marja Salevaa voi lähestyä historiikin tiimoilta myös suoraan: puh. 040 8320702, marja.saleva@gmail.com

Valokuvakeskus Perin juhlanäyttelylle etsitään parhaillaan sopivia tiloja syksylle 2017. Ideoita tai vinkkejä sopivista, maksuttomista tai edullisista näyttelytiloista otetaan mieluusti vastaan!

Perin galleria tauolla 2.1.-22.3.2017

Perin galleriassa on esillä Maria Kojosen näyttely On an Island 30.12. saakka. HUOM: Wäinö Aaltosen museon aularemontin takia kulku galleriaan tapahtuu 12.-30.12. Wäinö-kahvilan kautta. Vuoden viimeisen näyttelyn päätyttyä Perin galleriatoiminta jää hetkeksi tauolle. Näyttelytilat ovat tuolloin Turun museokeskuksen käytössä, ja galleriassa nähdään 13.1.-19.3.2017 Wäinö Aaltosen museon tuottama näyttely Touko Laaksonen – Tom of Finland / Musiikista ja miehistä. Valokuvakeskus Perin ensimmäinen näyttely 2017 on Kaisa Rautaheimon Pojat, jonka avajaisia vietetään torstaina 23.3. klo 18.
Näyttelyassistentti Patrick Gustavson työskentelee Perin toimistolla tammikuun ajan, toiminnanjohtaja Sade Kahra on lomalla 10.1.-3.2.

Työhuonetilaa vapautumassa Martista vuoden alusta

Työhuonetilaa vapautumassa Lämpökeskuksella osoitteessa Betaniankatu 11 (Martti) vuoden alusta.

Työhuone soveltuu parhaiten valokuva- ja media-alan taiteilijoille, mutta kaikenlainen ei pölyä synnyttämätön työskentely periaatteessa onnistuu. Tarkka neliömäärä ei ole tiedossa, mutta tila jakaantuu yläkerran työpisteitten, keittiö- ja baaritilan ja loungen sekä alakerran studiotilan ja pienvarastojen kesken. Tiloissa on omat wc:t. Alakerran studiotila soveltuu kaikenlaiseen kuvalliseen studiotyöskentelyyn, workshopien pitämiseen, yleisöprojisaatioihin, tanssi- ja performanssiteosten valmistamiseen yms. Tiloissa on aikanaan toiminut myös perinteiseen vedostukseen soveltuva pimiötila, jonka saa halutessaan kunnostaa käyttöön. Vuokrattavaksi tulee yksi osuus työpisteineen. Tilan vuokraaminen maksaa tällä hetkellä 100,00 euroa kuukaudessa per osuus ja päälle tulee sähkö. Vuokratakuu on 250,00. Jokaisella taiteilijalla on oma suora vuokrasuhde Martin huoltoon. 

Näytöt ja yhteydenotot 10.12. alkaen 040-177 14 01/ Ekholm

Muut tapahtumat ja avoimet haut

Muista tapahtumista ja mahdollisuuksista tiedotetaan Perin jäsenten Facebook-ryhmässä. Mikäli et jäsenenä ole vielä saanut kutsua liittyä suljetun ryhmän jäseneksi, pyydä kutsua toiminnanjohtajalta tai näyttelyassistentilta. Ryhmään liittyminen edellyttää että olet rekisteröitynyt Facebook-sovelluksen käyttäjäksi.