Valokuvakirpputori la 19.11. klo 10-14

Perin vuotuinen valokuvakirpputori järjestetään jälleen 19.11. klo 10-14. Myyntipöytiin tulee ammatti- ja harrastekuvaajia, pienyrittäjiä, keräilijöitä sekä valokuvaintoilijoita joilla on myytävänä käytettyjä valokuvausvälineitä, tarvikkeita ja materiaalia. Käteismyynnin lisäksi kirpputorilla voi luonnollisesti myös vaihtaa tavaraa. Myynti tapahtuu suoraan ostajan ja myyjän välillä, joten muistathan varata mukaan käteistä rahaa!

Myyntipöytien lisäksi kirpputorilla myydään viime vuoden menestyksen innoittamana Perin jäsenten tuomia valokuvavedoksia, valokuvakirjoja (omia tai käytettyjä) ja kortteja, sekä keskuksen ylijäämävarastoa. Gallerian ajankohtainen taiteilija Tuukka Kaila osallistuu tapahtumaan myymällä näyttelyssään omia taidevedoksia ja julkaisuja.

Myytävät julkaisut ja valokuvavedokset voi tuoda Perin toimistolle ti 15.11.–pe 18.11. klo 12-16. Merkkaa tuomasi irtovedokset selkeästi omalla nimellä ja myyntihinnalla. Vedokset on hyvä suojata esim. muovilla sillä vaikka valokuvien yhteydessä on puuvillahanskat selailua varten, saattaa vedoksiin silti tulla jälkiä. Myyntihinta tilitetään tapahtuman jälkeen kokonaisuudessaan jäsenelle, myynneistä ei peritä välityspalkkiota.

Jakakaa mielellään tiedot tapahtumasta kiinnostuneille:
http://peri.fi/2016/09/20/valokuvakirpputori-19-11-klo-10-14
https://www.facebook.com/events/1186102874780566/

Kutsu syyskokoukseen to 24.11. klo 18

Valokuvakeskus Peri ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Perin galleriassa torstaina 24.11. klo 18. Kokouksessa käsitellään tulevan vuoden toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä valitaan hallituksen puheenjohtaja sekä eroavien tilalle uudet hallituksen jäsenet. Erovuorossa ovat hallituksen jäsenet Lilli Haapala, Anna Gradistanac, Jane Vuorinen, Satu Aalto ja Milla Järvipetäjä. Lisäksi Hertta Kiiski on ilmoittanut jättävänsä paikkansa hallituksessa. Hallitukseen voidaan valita yhteensä 4-8 jäsentä. Mikäli hallitustyöskentely kiinnostaa ota yhteyttä toiminnanjohtajaan, uusia hallituksen jäseniä voi tietenkin ehdottaa myös paikan päällä. Jäsentiedotteen sähköpostiliitteenä lähetetään kokouksen asialista, yhdistyksen tulo- ja menoarvio sekä toimintasuunnitelma vuodelle 2017. Tervetuloa vaikuttamaan ja osallistumaan toimintaan! Kokouksessa tarjolla juomaa ja naposteltavaa.

Varaa työssäoppija valokuva-assistentiksi!

Mikäli olet valokuvaaja tai valokuvataiteilija ja tarvitset apua tietyn projektin kanssa esim. muutamaksi tunniksi tai pariksi päiväksi, varaa Perin työssäoppijan Kaisan assistentiksi! Kaisalla on perustaidot filmi-, digitaali ja studiovalokuvauksessa ja hän voi avustaa Perin valokuvaajia sekä Helsingin että Turun alueella. Kyselyissä ota yhteyttä: Kaisa Orbinski, puh. 0400 671210, sähköposti kaisa.orbinski@hotmail.com

”13 PERIllistä” Helsingissä 25.10.-20.11.

TILA-gallerian jäsennäyttelyssä on sunnuntaihin 13.11. saakka esillä Mari Hokkasen, Inari Sandellin, Anna Gradinistacin & Nina Kokkisen töitä. Tiistaina 15.11. klo 15 avautuu TILAssa Perin viimeinen jäsennäyttely, esillä galleriassa silloin töitä Lotta Djupsundilta, Sirja Mobergilta ja Nanna Saarhelolta. TILA-galleria on auki ti-su klo 15-21, viimeiset avajaiset tiistaina 15.11. klo 18-21. Sekä TILAn että Perin omassa galleriassa on saatavilla Perin kuvamukeja ja magneetteja, marras-joulukuussa erikoishintaan 10€/5€!

Perin galleriassa

Perin galleriassa on esillä Tuukka Kailan näyttely Shallow Trap 27.11. saakka. Perin työssäoppija Kaisa Orbinskin teki Kailan taiteilijahaastattelun, videota voi katsella tästä. Torstaina 1.12. avautuu galleriassa Maria Kojosen näyttely On an Island 2.12.2016–30.12.2016.
Vuoden viimeisen näyttelyn päätyttyä Perin galleriatoiminta jää hetkeksi tauolle. Näyttelytilat ovat tuolloin Turun museokeskuksen käytössä, ja galleriassa nähdään 13.1.-19.3.2017 Wäinö Aaltosen museon tuottama näyttely Touko Laaksonen – Tom of Finland / Musiikista ja miehistä. Valokuvakeskus Perin ensimmäinen näyttely 2017 on Kaisa Rautaheimon Pojat, jonka avajaisia vietetään torstaina 23.3.

Muut tapahtumat ja avoimet haut

Muista tapahtumista ja mahdollisuuksista tiedotetaan Perin jäsenten Facebook-ryhmässä. Mikäli et jäsenenä ole vielä saanut kutsua liittyä suljetun ryhmän jäseneksi, pyydä kutsua toiminnanjohtajalta tai näyttelyassistentilta. Ryhmään liittyminen edellyttää että olet rekisteröitynyt Facebook-sovelluksen käyttäjäksi.