Turun Taiteiden yönä, torstaina 18.8. klo 21 Valokuvakeskus Perin galleriassa esiintyvät runoilijat Susinukke Kosola ja Eija Tammisto. Galleriassa on 12.8.-4.9. esillä Tuomas Linnan näyttely Huoli, valokuvadokumentti lastensuojelulaitoksista. Peri on kutsunut runoilijat näyttelyn teemaa ajatellen ja he lausuvat valikoituja runoja tuotannostaan. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

”Eija Tammisto (s.1960) on turkulainen opettaja, joka etsii sanoja ja virittelee merkityksiä. Hänen runojaan on julkaistu Reviirissä, Lumoojassa ja Tuli&Savussa. Hänen esikoisensa Naisen todistuksen mukaan ketään ei saa tuomita ilmestyi vuonna 2016 Koleran kustantamana.”

”Anarkistilyyrikoksikin tituleerattu Susinukke Kosola on turkulainen kirjoittaja, kustantaja ja sanataideohjaaja. Hänen esiintymisiään on nähty niin Turun hylättyjen talojen halkeilevilla betonilattioilla kuin Lontoon kirjallisuusfestivaaleillakin. Hänelta on ilmestynyt kaksi teosta, joista ensimmäinen, .tik., on palkittu Silja Hiidenheimon muistostipendillä, ja jälkimmäinen, Avaruuskissojen leikkikalu, on ollut Ylen Tanssiva karhu -palkintoehdokkaana.”

 

EijaTammisto

 

SusinukkeKosola