Tervetuloa Mari Hokkasen Roskaleikki-työpajaan Set & Setting -näyttelyn päättymisen jälkeisenä päivänä keskiviikkona 23.3. klo 12–16. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja siihen voi osallistua walk in -periaatteella milloin tahansa klo 12 ja 16 välillä. Ei ennakkoilmoittautumista.

Mari Hokkanen avaa tapahtumassa omia metodejaan, eli leikkiä ja askartelua kantaaottavan taiteensa työtapana. Työpajassa tutustutaan myös muiden samanlaista työtapaa hyödyntävien valokuvataiteilijoiden töihin ja toteutetaan omia miniatyyriteoksia taiteilijan johdolla. Lopuksi valmiit teokset kuvataan.

Työpajan osallistujat toteuttavat A3-kokoisia teoksia, jotka voivat olla kaksi- tai kolmiulotteisia kollaaseja tai installaatioita. Materiaalina käytetään mitä vaan askarteluun sopivaa. Osallistujat voivat tuoda mukanaan työpajaan haluamiaan tarvikkeita tai itseään kiinnostavaa materiaalia kuten tulitikkurasioita, sulkia, lehtiä, käärepapereita, roskia tms. Perusmateriaalit askarteluun löytyvät kuitenkin Peristä, joten et välttämättä tarvitse mukaasi mitään. Tervetuloa!