Tervetuloa näyttelyn avajaisiin tiistaina 15.12. klo 18–20.

Vuoden viimeinen näyttely on joulunäyttely, jossa on esillä ja myynnissä valikoidusti teoksia Perin 126:n jäsenen omista kokoelmista. Jäsenet valitsevat itse myytävät teokset ja ripustus toteutetaan runsaan ranskalaisen mallin mukaisesti ilman valmista ripustussuunnitelmaa. Myynnissä on eri hintaisia teoksia edullisesta arvokkaampaan, myös irtovedoksia. Teokset voi ostaa suoraan mukaan galleriasta.

Tartu mainioon tilaisuuteen hankkia ainutlaatuinen joululahja ystävälle, vanhemmille tai sisaruksille! Joululahjaksi voi antaa myös Perin lahjakortin, sillä myyntinäyttely on auki 3.1.2016 saakka. Teoksia on gallerian vaihtuvissa näyttelyissä tosin myynnissä jatkuvasti ja lahjakortti on voimassa kaksi vuotta ostopäivästä. Tarkempaa tietoa valokuvataiteen hankkimisesta löydät Perin osto-oppaasta.

Näyttelyssä on esillä teoksia Hertta Kiiskeltä, Hanna Koikkalaiselta, Sirja Mobergilta, Ulla Kudjoilta, Jaana Kotamäeltä, Benedict Slottelta, Mari Hokkaselta, Rita Anttilalta, Heli Konttiselta, Anna Gradistanacilta, Saija Hairolta ja Sade Kahralta. Kuvien maailmoissa kuljetaan paitsi sokeiden pisteiden ja ihmismielen sokkeloissa, myös metsissä, luonnon detaljeissa ja turkulaisissa panoraamamaisemissa. Teosten hintahaitari on noin 200–2000 euroa, saatavilla myös edullisempia irtovedoksia Perin henkilökunnan ollessa paikalla. Jos olet kiinnostunut ostamaan teoksen näyttelystä silloin kun emme ole aulan palvelupisteessä tai toimistossa, jätäthän yhteystietosi museon kassalle. Tule valitsemaan suosikkisi!

Valokuvakirpputori lauantaina 19.12. klo 10–14

Sillisalaatti-näyttelyn aikana gallerian ohjelmassa on valokuvan erikoiskirpputori. Kirpputorilla on myynnissä käytettyjä kameroita, pimiö- ja studiovälineitä, valokuvatarvikkeita, kirjallisuutta ja painotuotteita. Kirpputorin kaupat tehdään suoraan myyjän ja ostajan välillä, varaa mukaan käteistä. Joulunäyttelyn teoshankinnat tapahtuu käteisellä tai laskutuksella. Osamaksusta voidaan sopia.

Tervetuloa!

 

01bBenedict Slotte: Turku Panorama 1, 2014

 

 

PageLines- Lahjakortti2014.jpg