Pikkasen on kiireitä ollut sekä Perin aulan, gallerian ja toimiston puolella lokakuussa, mutta nyt voidaan iloksemme hetken hengähtää, sillä aula on uusittu, näyttely pystyssä ja toiminta-avustukset käsittelyssä! Tervetuloa tutkimaan kirjoja ja lehtiä Perin aulaan. Julkaisuja voi selailla vaikkapa gallerian sohvalla, tai jos haluat lainaa kirjan kotiisi, käy hakemassa Perin työntekijän toimistolta (arkisin ja tapahtumien yhteydessä).

Kukkoaula

Jäsenretki Tampereelle 6.11.!

Suunnittelemme jäsenretkeä Tampereen Valokuvakeskus Nykyajan uuden gallerian ja Iiu Susirajan näyttelyn avajaisiin perjantaina 6.11. Tilaisuus alkaa klo 18 joten lähtisimme autolla ajelemaan Turusta klo 15, paluulähtö sopimuksen mukaan, viimeistään klo 23. Lähdössä ovat ainakin puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja, ilmoittakaa Sadelle (director@peri.fi)  jos haluatte mukaan niin osataan varata tarvittavat autot. Retki on omalla kustannuksella, eli pensakulut jaetaan matkaajien kesken.

Syyskokous 20.11.

Yhdistyksen syyskokous pidetään Perin galleriassa perjantaina 20.11. klo 18. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat eli hyväksytään tulevan vuoden toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä valitaan eroavien tilalle uudet hallituksen jäsenet. Kokouksen jälkeen jutellaan joulukuun jäsennäyttelystä jonka jälkeen siirrymme vapaan keskustelun merkeissä ravintolaan tai baariin. Kokouskutsu saapuu vielä jäsenille erikseen sähköpostitse, jos käsiteltäviin asioihin on lisättävää, ehtivät ne vielä mukaan!

Perin näyttelyt ja tapahtumat

Monarch-kahvilassa Sade Kahra 18.11. saakka.
Galleriassa esillä nyt Kenneth Bambergin näyttely Cocks.

Vielä ehtii hakea..

Avoin haku Perin syyskauden kolmelle näyttelyjaksolle  2016 on käynnissä vielä huomiseen, la 31.10.! Haku on avoin kaikille valokuvataiteen ja videotaiteen tekijöille ja hakemuksia voi lähettää myös työryhmänä. Lisää tietoa hausta ja hakukaavake:
http://peri.fi/nayttelyt/nayttelyhaku/

Lönnströmin taidemuseon projektihaku on päättymässä.
Jaossa 100 000 euroa nykytaideprojektiin. Haku päättyy 31.10.2015. Lue lisää täältä.

Muuta kiinnostavaa…

Olohuone 306,4km2 -festivaali kaipaa uutta verta! Tervetuloa Olohuoneen uusien iltaan Kirjakahvilaan 10.11. klo 17:30-19:00.
Lue lisää täältä.