Sade ja Asta lomailee

Perin toiminnanjohtaja Sade Kahra on kesälomalla 13.7.-26.7. ja näyttelyassistentti Asta Sutinen lomailee 27.7.-2.8. Perissä työskentelee heinäkuusta lähtien tuntipalkalla myös Patrick Gustavson. Patrick avustaa muutama päivä kuukaudessa näyttelyn ripustuksessa ja teknisten ratkaisujen löytämisessä.

Perin sähköpostiosoitteet muuttuvat

Peri siirtyy pikkuhiljaa englanninkielisiin sähköpostiosoitteisiin. Jäsenasioille tarkoitettu osoite viestinta@peri.fi muuttui toukokuussa muotoon members@peri.fi ja puheenjohtajan vanha osoite pj@peri.fi muotoon chair@peri.fi. Seuraavaksi vuorossa olisi nyt osoite nayttelyt@peri.fi joka muuttuu muotoon exhibitions@peri.fi. Suomenkielinen näyttelyt-osoite poistetaan 31.8.2015.

Tulostimia tarjolla

Perin toimistolla on ylimääräinen värilasertulostin Samsung CLX-3185FW. Myymme sen jäsenelle edullisesti pois, laita tarjous! Toimistolla on myös pieni Canonin sublimaatiotulostin, jota jäsenet saavat lainata.

Toimintasuunnitelma muotoutuu – kerro mitä Peri voisi tehdä ja miten!

Valokuvakeskus Perin tulevaa vuotta ja tulevia vuosia suunnitellaan vapaamuotoisessa ideointikokouksessa sunnuntaina 23.8. Riihiretkeen osallistuu hallituksen ja taiteellisen toimikunnan jäsenet sekä Perin henkilökunta. Toivomme riihiretkeämme varten palautetta, ideoita ja ehdotuksia keskuksen toiminnasta Perin jäseniltä! Laadimme kyselylomakkeen ajatusten keräämiseksi. Käy kertomassa rakentava mielipiteesi su 16.8. mennessä. Linkki lomakkeeseen tuli kaikille jäsenille sähköpostiviestissä 12.7.

Perin näyttelyt

Christian Langenskiöldin näyttely Shelter avattiin Perissä torstaina 9.7. Näyttely on auki 9.8. saakka.

Perin näyttelyseinällä Monarch-kahvilassa on nyt esillä Maija Kurjen 3D-teoksia. Tiedot ajankohtaisista näyttelyistä päivitetään Perin verkkosivuille.

Vuoden viimeinen näyttely tulee olemaan Perin jäsenten myyntinäyttely 16.12.2015 – 3.1.2016. Ajatuksena on runsas näyttely jossa jokainen jäsen itse hoitaa ripustuksen ja purun. Teosvalinnat mietintään siis jo nyt… Joulu tulee yllättäen :)

Muuta kiinnostavaa…

Taiteen edistämiskeskuksen (Taike) apurahojen syksyn hakuajat muuttuvat.

Suomalainen tori 2015 -valokuvauskilpailu. Kilpailun tarkoituksena on dokumentoida nykypäivän suomalaista torikulttuuria sekä koostaa näyttely Buffalossa Yhdysvalloissa 8.–12. lokakuuta 2015 järjestettäville amerikansuomalaisten vuotuisille festivaaleille. Lähetä kuvat viimeistään 31. elokuuta 2015. Lue lisää täältä.

Renja Leino / PARADOX OF THE SEA, Korpoström, Korppoo 9.7.-30.8.
”Meren paradoksi – havainto ja muisti”. Ääniteos Tuuli-Vind, valokuvia, videoita.

Retki Mäntän kuvataideviikoille, Serlachius-museoihin ja Purnuun!
Turun Taiteilijaseura tarjoaa mahdollisuuden lähteä päivänmittaiselle taideretkelle Pirkanmaalle. Ohjelmaan kuuluvat vierailut Mäntän kuvataideviikoille, Serlachius museoihin ja Taidekeskus Purnuun. Retki järjestetään lauantaina 29.8. klo 8-20. Lähtö on klo 8.00 Kauppatorin laidalta, ortodoksisen kirkon edestä, johon myös palataan illalla klo 20 retken päätyttyä. Matkan hinta jäsenille on 15 euroa ja ulkopuolisille 20 euroa, ja se sisältää kuljetukset (pääsymaksut ja syömiset eivät sisälly hintaan). Ilmoittaudu mukaan retkelle viimeistään tiistaina 28.7. osoitteeseen toiminnanjohtaja@turuntaiteilijaseura.fi. Ohjeet maksuun lähetetään osallistujille lähempänä matkaa.
Turun Taiteilijaseuran kesänäyttely Hehkuvaa 4.–26.7.2015 Haiharan taidekeskus, Tampere.
www.turuntaiteilijaseura.fi

TEOSHAKU: SATA KOHTAAMISTA – yhteisötaidetta Turun seudulla 2016-2017
Sata kohtaamista tarkastelee satavuotiaan Suomen monimuotoisuutta yhteisötaiteen keinoin. Vuosien 2016-2017 aikana toteuttavan yhteisötaidekokonaisuuden tavoitteena on eri ihmisten ja paikallisyhteisöjen välinen kohtaaminen ja vuorovaikutus Turun seudulla. Keiden haluaisit kohtaavan tai kenet itse haluaisit kohdata? Teokset valitaan avoimen haun kautta, joka järjestetään 15.6.-31.8.2015. Hakemamme varsinaissuomalainen taiteilija, työryhmä tai yhdistys toteuttaa paikallisten ihmisten kanssa yhteisötaideteoksen kahdessa tai useammassa Turun seudun kunnassa. Lue lisää täältä.