Toiminnanjohtaja sairaslomalla 1.7. saakka

Perin toiminnanjohtaja Sade Kahra palaa töihin heinäkuun alusssa. Tällä välin hänen sijaisenaan toimii Perissä aiemmin näyttelyassistenttina työskennellyt Taru Tuomisto. Tarun tavoitat normaaliin tapaan osoitteesta toiminnanjohtaja@peri.fi ja numerosta 044 0780801.

Perin sähköpostiosoitteet muuttuvat

Peri siirtyy pikku hiljaa englanninkielisiin sähköpostiosoitteisiin. Jäsenasioille tarkoitettu osoite viestinta@peri.fi muuttuu muotoon members@peri.fi ja puheenjohtajan osoite pj@peri.fi muotoon chair@peri.fi. Vanhat osoitteet poistuvat käytöstä 31.5.!

Olethan maksanut vuoden 2015  jäsenmaksusi?

Olethan maksanut vuoden 2015  jäsenmaksusi?

Jäsenmaksusuoritukset tarkistetaan lähiaikoina. Ilmoita, mikäli et ole saanut jäsenkorttia ja laskua postitse. Ilmoita samalla myös ajankohtainen osoitteesi. Tiesithän, että Perin jäsenkortilla pääset ilmaiseksi Wäinö Aaltosen museoon, Turun taidemuseoon sekä Aboa Vetus & Ars Nova -museoon?

Toimintakertomus vuodelta 2014

Toimintakertomus vuodelta 2014 on nyt julkaistu Perin verkkosivuilla.

Perin näyttelyseinä kahvila Monarchissa

Turun Humalistonkadulle on avautunut englantilaistyylinen kulttuurikahvila Monarch. Yksi kahvilan seinistä on Valokuvakeskus Perin näyttelykäytössä. Ensimmäiset toiminnanjohtajan kutsumat taiteilijat tulevat Perin aktiivien riveistä. Toisena näyttelyvuorossa on taiteilija Hertta Kiiski. Jatkossa kahvilan näyttelyjaksot koitetaan saada synkronoitua Perin näyttelyiden kanssa, jolloin avajaisiinkin on kaksin verroin juhlan aihetta.

 

Muuta kiinnostavaa…

Tietoa uudesta valokuvaresidenssistä Sveitsissä.

Avajaisia vietetään lähipäivinä ainakin Turun taidemuseossa 4.6. klo 18-20 ja Turku Biennaali avaa Aboa Vetus & Ars Novassa 9.6.

Milla Toukkarin näyttely Poimuja ja lausumia avaa Perissä torstaina 11.6. klo 18-20. Samaan aikaan vietetään avajaisia myö WAMissa: Heikki Marilan näyttely Kukkia ja perkeleitä on auki 12.6.-6.9.

Galleria TITANIKin Super Public Art School 2.-14.6.

Olohuone 306,4km2 -kaupunkitaidefestivaali valtaa Turun 10.-13.6.