Turun keskustaan avattiin kevällä 2015 englantilaistyylinen kulttuurikahvila Monarch. Kahvilan näyttelyseinällä Perin jäsenet esittävät uunituoreita teoksiaan tai vanhempia helmiä varastoistaan. Tule nauttimaan teestä, skonsseista ja nykyvalokuvataiteesta Humalistonkadulle!

Valokuvateokset ovat myynnissä, teostiedot ja hinnat ovat esillä kahvilassa. Hankinta on tapa tukea turkulaisia taiteilijoita. Teoksia voi ostaa itsellensä, lahjaksi tai esim. viestittämään nykyaikaisuutta julkisiin tai yrityksen tiloihin. Hintoihin sisältyvät verot sekä provisiot. Taiteilija pakkaa teoksen, jonka voi noutaa kahvilasta tai Peristä näyttelyajan päätyttyä. Maksu suoritetaan Valokuvakeskus Perille, osamaksusta voidaan sopia. Ota yhteyttä Valokuvakeskus Perin henkilökuntaan sähköpostitse exhibitions@peri.fi tai puhelimitse 040 3501954 (näyttelyassistentti), 044 0780801 (toiminnanjohtaja).
Lisää tietoa valokuvataiteen ostamisesta; katso Perin osto-opas.

Köp av verk sker via Peri, vänligen tag kontakt / Art work purchases through Peri, please be in touch: exhibitions@peri.fi.
PageLines- 1420380187.png

Café Monarch
Humalistonkatu 7 A, Turku.

http://www.cafemonarch.fi