Tervetuloa tekemään persoonallisia postikortteja tulostamalla lempivalokuviasi ja halutessasi askartelemalla niistä omanlaisesi Huomenta Halinen! -postikorttityöpajassa, Halisten Opetuskoti Mustikassa (Kardinaalinkatu 3 P 151, 20540 Turku) tiistaina 3.2. klo 17-19.

Postikorteilla voit ilahduttaa vaikka naapuriasi, varautua tulevaan ystävänpäivään tai pitää ne itse muistona. Meiltä saat vielä postimerkinkin matkaan. Postikortit tulostetaan Canonin valokuvapaperille, joissa on postikorttipainatus toisella puolen. Kortin koko on 10 x 15 cm. Kuvat voidaan tulostaa matkapuhelimesta (Android ja iPhone), kamerasta, muistitikulta tai SD-muistikortilta, joten varmista, että haluamasi kuvat löytyvät jostain edellä mainituista.

Jos tulostettavat kuvat ovat matkapuhelimessasi, lataa valmiiksi Canon Easy-PhotoPrint -sovellus puhelimeesi:
Android-puhelimet:
https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.canon.bsd.android.aepp.activity&hl=fi
iPhone:
https://itunes.apple.com/us/app/canon-easy-photoprint/id331269951?mt=8

Työpaja on ilmainen ja tarjolla on vielä pientä purtavaa!

Lisätietoja projektista saat ottamalla yhteyttä projektivetäjiin Seida Sohrabiin ja Petri Pohjanjokeen sähköpostitse: huomentahalinen@peri.fi