Jäsenkortti ja jäsenmaksu 2015

Jäsenkortti, jäsenmaksun lasku ja Perin vuosiesite on lähetetty jäsenille vuodenvaihteessa postitse. Mikäli et ole saanut jäsenkorttia, on mahdollista että sinulla on edellisvuoden jäsenmaksu maksamatta tai meillä ei ole  ajankohtaista postiosoitettasi. Suorita vanhat jäsenmaksut tai ilmoita meille osoitteesi, niin laitamme korttisi tulemaan. Vuoden 2015 jäsenmaksu on edellisvuosien tavoin 20e/30e/60e ja se erääntyy 31.3.2015. Jäsenedut löytyvät listattuina Perin verkkosivuilla.

SUPERMARKET 2015 – teosehdotuksia 13.1. mennessä!

Valokuvakeskus Peri osallistuu 16.–19.4.2015 Tukholman taiteilijavetoisille  SUPERMARKET -taidemessuille. Perin osasto kootaan ammattitaiteilijajäsenten ajankohtaisista teoksista ja pyrkimyksenä selkeä ja yhtenäinen esillepano. Etsimme valmiita, itsenäisesti toimivia teoksia tai teoskokonaisuuksia taiteilijoilta, joiden töitä ei ole Tukholmassa aiemmin ollut esillä. Teosten tulee olla parin viimeisen vuoden ajalta.

Lähetä 1-5 teosehdotusta tiistaina 13.1. mennessä osoitteeseen ilmoittautumiset@peri.fi.
Otsikoi viesti: SUPERMARKET TEOSEHDOTUS.

Perin tiedotusmateriaali lähetetään messujärjestäjille jo parin viikon sisällä, joten kuvatiedostojen täytyy olla painokelpoisessa koossa (noin A5), mutta enintään 216X286 mm/3378X2551px resoluutiolla 300 ppi. Tallenna kuvat RGB, highest quality jpeg -asetuksilla. Nimeä liitetiedostot: Peri_sukunimesi_numero.jpg. Kerro sähköpostiviestissäsi teoksen titteli, tekniikka, vuosi ja muu olennainen kuten ripustustapa. Laita mukaan myös muutama lause itsestäsi taiteilijana, näyttelyteksti tai statement. Ehdottaa voi myös kirjoja, installaatiota tai esitystä. Koska kyseessä ovat taiteilijavetoiset messut, olisi hyvä jos ainakin pari edustamaamme taiteilijaa tulisi vuorottelemaan osastollemme messupäivinä. Ilmoita mikäli messupäivinä Tukholmaan. Peri kustantaa lauttaliput ja AiR B&B -asumista ”perillisille” selvitellään parhaillaan. Messuille osallistumista on ollut suunnittelemassa Perin taiteellinen toimikunta, lopullisen teosvalinnan tekee hallituksen puheenjohtaja Heli Konttinen.

Perin messuosastolle tulee myös näyttö, jossa pyörivät kaikkien taiteilijajäsenten sähköiset portfoliot sekä yksi painettu kortti per taiteilija.
Lähetä 3-10 valokuvaa (jpg, koko noin 1920X1200px) sekä postikorttiin painettava kuva (TIF, vähintään A5 resoluutiolla 300ppi)
31.1. mennessä osoitteeseen ilmoittautumiset@peri.fi.
Otsikoi viesti: SUPERMARKET PORTFOLIO+KORTTI.

Huom! Lähettämäsi materiaali voidaan käyttää myös Perin verkkosivujen galleriassa.

Huomenta Halinen -hankkeen kilpailu on käynnistynyt

EVIVAn rahoittama nuorisohanke Halisilla on potkaistu käyntiin. Huomenta Halinen toteutetaan niin sosiaalisessa mediassa kuin paikallisissa työpajoissa. Osallistuakseen sosiaalisessa mediassa järjestettävään kilpailuun nuoret lähettävät omia aamiaiskuviaan Facebookin Huomenta Halinen tapahtumasivulle. Pääpalkintona on Canonin järjestelmäkamera. Työpajoissa nuoret teettävät persoonallisia Huomenta Halinen -postikortteja tulostamalla ottamiaan kuvia ja askartelemalla niistä omanlaisensa. Nuoria rohkaistaan lähettämään postikortit jollekin halislaiselle. Hankkeen yhtenä lopputuloksena on näyttely Halisissa ja Nummen kirjastossa, jossa esitellään projektin aikana tuotetut nuorten kuvat. Helmikuun näyttelyn avajaisten yhteydessä julkistetaan kilpailun voittajat.

Hankkeen mediatiedote.

Hankkeen työryhmän jäsenet ovat Satu Aalto, Otto-Ville Väätäinen ja toiminnanjohtaja Sade Kahra sekä projektinvetäjät Seida Sohrabi ja Petri Pohjanjoki. Seida ja Petri ovat tavoitettavissa Halisten S-marketissa keskiviikkona 14.1. ja torstaina 15.1. klo 14-19. Pientä suupalaa ja juomalämmikkeitä tarjolla. Seida Sohrabi, huomentahalinen@peri.fi, puh. 044 284 9290 ja Petri Pohjanjoki, huomentahalinen@peri.fi, puh. 040 757 5535

Ensimmäinen hakukierros Korppoon residenssiin, myös suomalaiset taiteilijat tervetulleita!

Kiinnostaako työskentely kauniissa Turun saaristossa? Tutustu Korppoon uuteen residenssiin; AARK Archipelago Art Residency in Korpo Finland. Viimeinen hakupäivä on 15.1.2015. http://aark.fi/open-call-for-2015/