Monikulttuurinen ympäristö ei tarkoita pelkästään ympärillämme olevia ihmisiä, vaan se on jotain, mikä on läsnä kaikkialla. Esimerkiksi ruokakulttuurimme on herkullinen sekoitus makuja, värejä ja tuoksuja ympäri maailmaa. Miten monikulttuurisuus näkyy sinun aamiaispöydässäsi? Tämän me haluaisimme nähdä.

Valokuvauskilpailu: Osallistu kilpailuun lähettämällä kuva omasta aamiaiskattauksestasi ja lataa se Facebookin Huomenta Halinen -sivun valokuvauskilpailun tapahtumaseinälle. Palkintona on esim. Canon EOS 100D KIT -järjestelmäkamera (arvo 500 €). Tärkeintä ei ole tekninen osaaminen, vaan kuvien sisältö. Kilpailu on avoin 15–28 v. halislaisille ja kilpailuaika on 7.1.–8.2.2015. Voittajat valitaan Huomenta Halinen -Facebook-sivulla olevien kuvien suosituimmuuden perusteella (jaot/tykkäykset). Palkituista ja erikseen valituista kilpailuun osallistuneista tuotetaan näyttely, joka on esillä Nummen kirjastossa helmi–maaliskuun 2015 aikana.

Valokuvauskilpailun säännöt (pdf)

Postikorttityöpaja: Tule tekemään persoonallisia postikortteja tulostamalla lempivalokuviasi ja askartelemalla niistä omanlaisesi. Postikortit voit halutessasi lähettää jollekin halislaiselle, vaikka naapurin Jormalle. Vain taivas ja hyvät tavat ovat rajana, kun kyseessä on halislaisten asukkaiden piristäminen! Osallistuminen kilpailuun ei velvoita osallistumista työpajaan. Katso työpajan tarkemmat paikka- ja aikatiedot Facebookista.

Lisätietoja projektista saat ottamalla yhteyttä projektinvetäjiin, Seida Sohrabiin tai Petri Pohjanjokeen, suoraan Facebookin kautta tai sähköpostitse: huomentahalinen@peri.fi. Hanketta tukevat EVIVA / Turun kaupunki ja Canon Oy Suomi.
Hankkeen mediatiedote.

EVIVAlogoCanonLOGO

 

 

 

 

Tagged with →