Syyskokous ke 12.11.2014 klo 18.00

Valokuvakeskus Perin sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 12.11.2014 klo 18.00 Perin galleriassa, Wäinö Aaltosen museossa.
Syyskokouksessa vahvistetaan (uusien sääntöjen mukaisesti) seuraavan kalenterivuoden toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus. Kokouksessa valitaan lisäksi hallituksen puheenjohtaja, hallituksen jäsenet erovuorossa olevien tilalle sekä tilin- ja toiminnantarkastajat. Kokouskutsu on lähetetty kaikille jäsenille myös erillisessä sähköpostiviestissä 4.11.2014. Kokouksessa tarjolla hedelmiä, kahvia ja teetä. Tervetuloa vaikuttamaan Perin toimintaan!

Tuo valokuvateoksia ja vedoksia Perin valokuvakirpputorin myyntinäyttelyyn!

Marraskuun viimeisenä viikonloppuna Perin galleria muuttuu valokuvauksen erikoiskirpputoriksi  ja myymään on tulossa laaja joukko valokuvauksen ammattilaisia, taiteilijoita, harrastelijoita ja keräilijöitä. Gallerian pienempi huone on varattu jäsenten teosmyyntinäyttelylle ja pyydämme nyt kaikilta jäseniltä teoksia ja vedoksia myyntiin! Teoksia voi tuoda galleriaan kirpputoriviikolla ti 25.11. ja ke 26.11. klo 10-18. Kaikki teokset, kirjat ja irtovedokset on oltava selkeästi merkattuna seuraavilla tiedoilla: tekijän nimi, teoksen tekniikka, editio ja hinta (sis. alv ja Perin 10% provisio). Peri hoitaa teosten ripustuksen saman viikon torstaina ja perjantaina.

Ilmoita viimeistään su 16.11. jos olet tuomassa teoksia myyntiin lähettämällä sähköpostiviestin, missä kerrot teosmäärän,  teosten koot sekä mahdollisista kirjoista ja irtovedoksista. Kirpputorille tarvitaan myös talkoolaisia lauantaiaamuna 29.11. klo 9-11, ilmoita Sadelle tai Tarulle, mikäli pääset auttamaan!

Levittäkää mielellään tietoa kirpputorista kaikille tuttaville, julisteita voi hakea Perin toimistolta.
Kyselyt: ilmoittautumiset@peri.fi.
Lisätietoja Perin nettisivuilta
Kirpputorin FB-tapahtuma

Perin nuorisohanke Turun Halisilla

Valokuvakeskus Peri toteuttaa loppuvuodesta valokuvahanketta Halisille. Projektin tavoitteena on Halisen nuorten paikallisidentiteetin vahvistaminen sekä alueen maahanmuuttajien kotouttamisen edistäminen valokuvataiteen keinoin. Hanketta rahoittaa Turun kaupunki / EVIVA. Hankkeen työryhmässä ovat Satu Aalto, Otto-Ville Vätäinen ja Sade Kahra. Projektin vetäjinä toimivat poliittisen historian opiskelija Seida Sohrabi ja valokuvaaja Petri Pohjanjoki. Projekti päättyy näyttelyyn Nummen kirjastossa ja kuvat nähdään myös Perin verkkosivujen online-näyttelyssä alkuvuodesta 2015.

Verkkosivujen Valokuvaajat-osion päivitys!

Perin verkkosivuilla vieraillaan päivittäin 50-600 kertaa. Monet vierailijat etsii juuri esittelyosiosta tietoa, joten verkkogalleria on erittäin helppo ja näkyvä tapa tiedottaa työstäsi. Uudistamme ja päivitämme lähiaikoina Perin verkkosivujen jäsenesittelyitä, karsimme seasta vanhentuneet esittelyt ja eronneet jäsenet. Tekijät ryhmitellään selkeämmin ja pyrimme esittelemään sivuilla nyt paitsi valokuvataiteilijoita, valokuvaajia ja harrastelijavalokuvaajia, myös muita valokuvauksen parissa työskenteleviä Lounais-Suomessa toimivia jäseniä. Uudet esittelysivut jaotellaan alaotsikkoihin: Valokuvataiteilijat / Valokuvaajat / Tutkijat, opettajat / Harrastajavalokuvaajat.

Onko valokuva olennainen osa työtäsi, intohimoinen harrastus tai tutkimuskohde? Jos vastaus on kyllä, olisi hienoa saada sinunkin esittelysi Perin sivuille!
Laita meille lyhyt ja asiallinen esittelyteksti työskentelystäsi suomeksi ja englanniksi 
osoitteseen: viestinta@peri.fi.
Jos haluat käyttää esittelysivua myös valokuvagalleriana, lähetä meille esittelytekstin lisäksi 5-15 valokuvaa koossa 600-800 pikseliä (100-300kb) high quality jpg-formaatissa.
Otsikoi viesti ”GALLERIAPÄIVITYS”.

Olethan hoitanut jäsenmaksusi?

Perin jäsenmaksun eräpäivä oli 7.11.2014. Maksuohjeet löytyvät täältä.

Tiesitkö että…

Haku Normandian vaihtoresidenssiin vuodelle 2015 on nyt käynnissä. Hakuohjeet löydät täältä.
Osuuskunta Kanslia julkaisee apurahaohjelman yhteisötaiteelle. Ensimmäinen hakuaika on 1.-31.1.2015.
Marko Karon yksityisnäyttely Book of stains on nähtävillä Helsingin galleria Hippolytessä 23.11. saakka.
Veera Ruohomäellä on ma 10.11. klo 17 valokuvanäyttelyn avajaiset Raision kirjastotalon aulagalleriassa. Näyttely on esillä koko marraskuun ajan.
Ulla Halkola avaa valokuvan retropuodin Kauppiaskadulle 16 torstaina 20.11.2014 klo 17-19. Puoti on toistaiseksi avoinna pe klo 12-18 ja la 11-16. Tervetuloa!
Heli Konttisella on kannettava esitysprojektori/digitykki jota Perin jäsenet kohtuullista korvausta vastaan saavat lainata. Yhteydenotot: heli.konttinen@gmail.com