Helteiset terveiset Perin toimistolta! Sähköremontin takia olemme olleet hieman vaihtelevasti paikalla, mutta maanantaista 21.7. alkaa Perin uusi näyttelyassistentti jolloin palaamme taas pikkuhiljaa normaalirytmiin. Kalibrointisetti Spyder Capture Pro on edelleen jäsenille lainattavissa, ota yhteyttä ja varaa viikkosi.

Perin Camera Obscura Tuomionkirkon aukiolla 14.-24.8.

Peri asustaa kymmenen päivän aikana Camera Obscurassa Tuomiokirkon aukiolla, Piispankadun ja Akatemiankadun risteyksessä. Koe kamerakontissa valokuvan taianomaisen ilmiön, tai tule tekemään käsin kameroita ja valokuvia! Lisätietoja Camera Obscuran aukioloajoista ja työpajasta löytyy täältä.

Taiteiden yönä 14.8. klo 18-22 neulanreikävalokuvauksen näyttely
Perin kamerakontti avautuu Hans G. Hästbackan ja Perin jäsenten valokuva- ja  kameranäyttelyllä Taiteden yönä. Nähtävillä mm Ruotsin lakikirjasta tehty kamera! Perin jäseniä kutsutaan tuomaan neulanreikävalokuviaan tai neulaneikäkameroitaan kamerakonttiin esiteltäväksi. Kontissa on tilaa rajoitetusti, joten valokuvat mielellään irtovedoksina tai portfoliomuodossa, kamerat pienempää mallia. Camera Obscura -tapahtuman työryhmässä Maria Huokkola, Hans G. Hästbacka, Elina Ovaska ja Tiia Suorsa.

Valokuva- ja kamerakirppis Perin galleriassa 29.-30.11.

Juuri pikkujoulun alkaessa, marraskuun viimeisenä viikonlopuna Perissä järjestetään valokuva- ja kamerakirppis! Myyntiin saa tuoda kaikkea valokuvaukseen liittyvää tavaraa, sis. taideteoksia, irtovedoksia ja kirjoja. Pöytämyynti tapahtuu pöytävuokraajan toimesta käteisellä tai omalla korttikoneella. Pöytien hinnat ovat 10-20 euroa ja Peri ei ota suorasta myynnistä provisiota.
Gallerian seinät ja hyllyt ovat varattuja Perin jäsenten kirja- ja teosmyynnille. Peri hoitaa jäsenten teosvälityksen ja kirjamyynnin 10% provisiolla. Myyntiin osallistuvat jäsenet hoitaa itse teosten ja kirjojen kuljetukset sekä ripustukset. Mikäli sinulla on teoksia tai kirjoja, tai haluat oman pöydän, ilmoittaudu osoitteeseen ilmoittautumiset@peri.fi 5.10. mennessä. Jakaa mielellään tietoa tapahtumasta valokuvaharrastelijoille ja kolleegoille! Lisää tapahtumasta täältä.

Perin näyttelyhaku nyt 15.8. mennessä

Muistutuksena vielä että Perin näyttelyhakua on aikaistettu. Hakuohjeet löydät täältä. 

Näyttelyvinkkejä

Veera Ruohomäen näyttely ”Matkalla” on esillä Maskun museon näyttelytilassa heinä–elokuun. Taiteilija on itse museossa paikalla kertomassa teoksista seuraavan kerran Varsinais-Suomen museopäivänä 31.8. klo 12–15.

Harri Kemppaisen valokuvainstallaatio Jurmo – Jääkauden ja meren sylissä Galleria Jäniksessä 7.8. saakka.

Vielä ehtii myös nähdä Perin kesänäyttelyn venäjä@fi, esillä 3.8. saakka.