Mikäli et ole vielä saanut postitse jäsenkorttisi vuodelle 2014, meillä ei todennäköisesti ole ajankohtaista osoitettasi rekisterissämme. Ystävällisesti ilmoita postiosoitteesi osoitteeseen: viestinta@peri.fi
Perin jäsenedut ja jäsenmaksuohjeet.
Alustava kevätkokokouksen päivämäärä on 25.3., kutsu tulee maaliskuussa.
Perin aula on uudistunut ja siellä on nyt digitaalinen infonäyttö sekä BE-designin laatukalusteet. Tervetuloa istahtamaan näyttelytietoja lukiessanne.

Valokuvaterapiayhdistyksen juhlavuosiohjelma Selfportrait.extended 11.-13.6.2014 on nyt julkaistu.
Tapahtumassa mukana myös Peri. Lisää tietoa ja ilmoittautumiset verkossa.

Suomi-Ranska vaihto-ohjelman ranskalainen residenssitaiteilija on valittu.
Turun seudulle kutsutaan Azoreilta kotoisin oleva, Pariisissa asuva valokuvataiteilija Sandra Rocha. Rochan tuotantoa verkossa.

JÄSENRETKI Tukholmaan – hytissä vielä yksi paikka vapaana!
Lauantaina 15.2. Peri järjestää jäsenilleen suunnatun valokuvaristeilyn Tukholmaan. Ekskursion kohteina ovat Fotografiska, Supermarket -nykytaidemessut sekä valinnan mukaan valokuvagallarioita ja näyttelyjä. Lähdemme perjantaina 14.2. klo 20:55 ja palaamme sunnuntaiaamuna. Saapuessamme varhain lauantaiaamuna Tukholmaan, pääsemme Scandic Sjöfartshotellin aamiaiselle ja saunaan. Fotografiskan jälkeen nautitaan lounas Hermansin buffettissa. Lauttalippu on 45 euroa / henkilö ja se maksetaan etukäteen Perin tilille, muut menot maksaa kukin paikan päällä. Ilmoittautuneita on nyt 7, mutta toisessa (seka)hytissä olisi vielä yksi peti vapaana. Matkan kohteet ja ohjelma löytyy täältä. Ilmoittaudu siis pikaisesti osoitteeseen viestinta@peri.fi jos tahdot mukaan.

TEOSHAKU – Perin ”screening” tapahtumaan viikolla 10
Peri järjestää gallerian tyhjällä viikolla ns single channel media/videoteosten sarjanäytöksen, esimerkiksi kuuden tunnin ajan neljänä päivänä. Fokuksessa on opiskelijoiden ja nuorten taiteilijoiden työt sekä uudempi tuotanto, ja toivomme tietenkin myös Perin jäseniltä ehdotuksia. Tavoitteena on saada mahdollisimman runsas kokoelma erilaista kotimaista videotaidetta näytettäväksi. Emme valitettavasti voida maksaa korvausta esityksistä. Videot esitetään pimennetyssä galleriassa videotykillä. Projektia hoitaa kulttuurituotannon opiskelija (HUMAK) Janita Reunanen, joka myös valvoo ja tiedottaa galleriassa tapahtumapäivinä. Mikäli sinulla on videoteosehdotus, laita osoitteeseen info@peri.fi seuraavat tiedot su 16.2. mennessä:
Nimi
Teoksen titteli
Tuotantovuosi
Teoksen pituus minuuteissa
Tekninen tieto, eli missä muodossa teos on (tiedosto ja media)

TEOSHAKU Perin kesänäyttelyyn venäjä@fi 13.6.-3.8.2014, viimeinen hakupäivä 31.3.
Peri etsii yhteisnäyttelyyn valokuva- tai videoteoksia jotka jollain tasolla käsittelevät aihetta venäläisyys nyky-Suomessa. Lisää näyttelystä sekä hakuohjeet: http://peri.fi/2014/02/10/avoin-teoshaku-valokuvakeskus-perin-kesanayttelyyn/

Jäsenasioissa ota yhteyttä osoitteeseen viestinta@peri.fi